www.ferospoj.cz :: Podložka pojistná s vnějším nosem, DIN 432, nerez A4 (23.04.2024 - 19:28)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka pojistná s vnějším nosem, DIN 432, nerez A4

Nerezová pojistná podložka s vnějším nosem DIN 432.  Nerez typu A4 zajišťuje dostatečnou odolnost podložek i ve velmi náročném prostředí s výskytem slané vody nebo kyselin. Podložky s vnějším nosem jsou vhodné k zajištění pohyblivosti šroubového spoje. Vnější nos pojistné podložky je v systému umístěn tak, aby zabránil pohybu matice, popřípadě šroubu. Nerezové pojistné podložky s vnějším nosem jsou obratem k dispozici od vnitřního průměru 8,4 mm až 28 mm.

Prodej nerezových pojistných podložek je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka pojistná s vnějším nosem, DIN 432, nerez A4 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!