www.ferospoj.cz :: Podložka kuželová tvar D, DIN 6319D, nerez A2 (24.04.2024 - 09:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka kuželová tvar D, DIN 6319D, nerez A2

Nerezové podložky kuželové, tvar D jsou vyrobeny dle normy DIN 6319D z nerezavějící ocele A2. Díky materiálu nerez A2 jsou podložky vhodné pro použití i do venkovního prostředí, kde budou vystaveny přímému vlivu počasí avšak nebudou vystaveny kyselejšímu prostředí, nebo trvalému ponoření do vody.
Podložky jsou spojovacím materiálem, který je nedílnou součástí zejména šroubovaných spojů. Kuželové podložky tvaru D, jsou využívány jako spojovací materiál pro rovné kruhové otvory. Tyto podložky vám nabízíme ve variantách vnitřního průměru závitu od 7,1 mm do 23,2 mm.

Prodej nerezových podložek je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru či jiného parametru. Podložky můžete nakoupit pouze po celých baleních.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených kuželových podložek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka kuželová tvar D, DIN 6319D, nerez A2 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!