www.ferospoj.cz :: Podložka HEICO-LOCK pro šroub s válcovou hlavou, nerez A4 (20.04.2024 - 05:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka HEICO-LOCK pro šroub s válcovou hlavou, nerez A4

Nerezová pojistná podložka HEICO-LOCK, nerez A4, pro šrouby s válcovou hlavou. Podložka pro zajišťění šroubových spojů s výjimečnou odolností vůči povolování, ke kterému dochází zejména vlivem vibrací a dynamického zatížení. Jedná se o mimořádně kvalitní zajišťovací systém šroubových spojů, určeno pro náročné aplikace.
Díky své konstrukci jsou nerezové podložky HEICO-LOCK vhodné i k opakovanému použití bez ztráty funkčnosti a kvality. Nespornou výhodou je snadnost montáže a demontáže. Nerez A4 poskytuje podložce maximální ochranu proti korozi i v mimořádně náročném prostředí či při trvalém kontkatu spoje s vodou.
Prodej nerezových podložek HEICO-LOCK je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru.  Podložky HEICO-LOCK nerez A4 můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených nerez podložek HEICO-LOCK Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka HEICO-LOCK pro šroub s válcovou hlavou, nerez A4 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!