www.ferospoj.cz :: Podložka HEDTMANN, pozinkované (GEOMET) (28.03.2024 - 14:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka HEDTMANN, pozinkované (GEOMET)

Podložky HEDTMANN s povrchovou úpravou GEOMET jsou vhodné pro spoje dynamicky namáhané vibracemi, otřesy či rázy. Tento typ speciální podložky zabraňuje samovolnému uvolnění či pootočení šroubů a matic. Podložka je vyrobena z oceli a povrch je upraven speciální technologií geomet 321 A. Díky tomu je ochrana proti korozi výrazně lepší než u galvanického pozinkování. Výhodou je i malá tloušťka vrstvy, která ochranu zajišťuje. Obvykle se aplikuje v případech, kde je vyžadována odolnost proti korozi 720 hodin a více. Umožňuje na sebe aplikovat vrchní těsnící vrstvu, která může obsahovat mazadlo.
Prodej podložek HEDTMANN je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru.  Podložky HEDTMANN můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených podložek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka HEDTMANN, pozinkované (GEOMET) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!