www.ferospoj.cz :: Podložka čtyřhranná DIN 435, klínová pro I nosníky, sklon 14%, pozinkovaná (19.04.2024 - 05:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka čtyřhranná DIN 435, klínová pro I nosníky, sklon 14%, pozinkovaná

Podložky klínové čtyřhranné, DIN 435, pozinkované, vyrobené z oceli. Speciální klínové podložky se sklonem 14% pro ocelové konstrukce, určené pro spoje realizované s I nosníky. Vnitřní průměr díry na šroub má různé dimenze.

Rozměrové varianty pozinkovaných klínových podložek DIN 435, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr. Klínové podložky ZN DIN 435 můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka čtyřhranná DIN 435, klínová pro I nosníky, sklon 14%, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!