www.ferospoj.cz :: Pletivo čtyřhranné nezapletené, poplastované, zesílený drát (28.03.2024 - 13:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pletivo čtyřhranné nezapletené, poplastované, zesílený drát

Pletivo poplastované, zesílený drát (jádro). Poplastované pletivo čtyřhranné, které je určeno pro ploty, které jsou vystaveny vyšší zátěži. Jedná se např. o návětrné strany plotů, ploty v podhorských oblastech, ploty, za kterými jsou hospodářská zvířata apod.

Tato varianta pletiva poplastovaného je na objednávku, pletiva ze silnějšího drátu nejsou skladovány, je nutné je vyrobit ve výrobním závodě. Dodávka je realizována následovně ve lhůtě cca 14 dnů. POZOR - v případě nízkého počtu běžných metrů poptávaného/objednávaného zesíleného pletiva se může stát, že se termín dodávky zásadně prodlouží. Ve výrobě se čeká na větší objem pro výrobu.

Pletivo plotové poplastované je našim zákazníkům doručováno za nejlepší možné ceny přepravy, které se odvíjejí od počtu objednaných balení. Chcete-li se na ceny dopravy informovat ještě před vložením objednávky do naší online prodejny, napište nám přes kontaktní formulář nebo se s námi spojte telefonicky (viz stránka Kontakty).

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pletivo čtyřhranné nezapletené, poplastované, zesílený drát naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!