www.ferospoj.cz :: Plastifikátor betonů, Den Braven (28.03.2024 - 10:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Plastifikátor betonů, Den Braven

Plastifikátor betonů Den Braven je přísada určená do betonových směsí. Používá se pro snazší zpracování, transport a ukládání betonu. Použitím snížíte spotřebu vody, prodlouží se doba zpracovatelnosti a lepší se čerpatelnost (udržení tekuté konzistence). Díky plastifikátoru má betonová směs nivelační schopnosti, zvýšenou pevnost a hutnost a omezuje tvorbu smršťovacích trhlin. Je vhodný do armovaných i předpjatých betonů. Použitím plastifikátoru se nezvyšuje obsah vzduchu ve směsi. Je vhodný pro betony na podlahové vytápění, na piloty, injektáže, garážová stání, pro pohledové betony a prefabrikáty.

Prodej plastifikátorů betonů Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Plastifikátor betonů, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!