www.ferospoj.cz :: Pilka ocaska, Topex (19.04.2024 - 19:08)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pilka ocaska, Topex

Pilka ocaska vyrobená z pevné a kvalitní oceli, od firmy JMART. Její zuby jsou kalené nebo tvrzené dle typu pilky. Uchytit ji lze za ergonomicky tvarovanou rukojeť. Pilku nabízíme v různých délkách listů od 400 mm do 500 mm. Čepel je k rukojeti pevně uchycena pomocí tří šroubů. Díky speciální mezeře, která se nachází po každých 7 zubech, máte zajištěno dokonalé odnášení nečistoty a zabraňují ucpávání pily. Použít ji můžete nejen na dřevo, ale i na plasty. Na tento produkt se vztahuje záruka 2 roky.

Prodej pilek ocasek je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pilka ocaska, Topex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!