www.ferospoj.cz :: Páska obalová ocelová, ve svitku, ČSN 42 5356.15, ČSN 42 0105 (20.04.2024 - 04:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Páska obalová ocelová, ve svitku, ČSN 42 5356.15, ČSN 42 0105

Obalová páska je vyrobená z oceli ve svitku. Tato páska má přesně oříznuté hrany. Váhové koeficienty jsou k dispozici v dokumentech ke stažení a váha balení je orientační, do objednávky (faktury) Vám bude doplněna skutečně navážená hodnota (maximální odchylka + - 10%).

1 ks obalové pásky lze doručit jako "balíkovou zásilku" za velmi příznivé ceny přepravy, větší množství je expedovatelné službou PPL Sprint Paleta, za nabídkovou cenu pásky i dopravy korespondující s objemem Vaší případné poptávky (použijte banner pod rozměrovými variantami pletiva).

Prodej obalových pásek je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. 
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených pásek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Páska obalová ocelová, ve svitku, ČSN 42 5356.15, ČSN 42 0105 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!