www.ferospoj.cz :: Papír brusný pro delta brusky, Graphite, sada 5 ks (19.04.2024 - 04:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Papír brusný pro delta brusky, Graphite, sada 5 ks

Papír brusný pro delta brusky od výrobce Graphite Tato sada 5 ks  pro multifunkční nářadí se suchým zipem je dodávána v rozměru 83 x 83 x 83 mm a obsahuje 2x60, 2x80, 1x100 zrnitost.

Brusné papíry se využívají pro brusky GRAPHITE a umožňují účinné broušení dřevěných a kovových povrchů. Dostupné gradace dovolují hrubé, středně hrubé a dokončovací broušení. Díky systému otvorů je možné odsávat prach během broušení.

Prodej brusných papíru s otvory pro delta brusky Graphite je realizován po jednotlivých kusech. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!!! Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Papír brusný pro delta brusky, Graphite, sada 5 ks naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!