www.ferospoj.cz :: Panel stěnový komůrkový z PVC, GUTTAGLISS PANEEL (18.04.2024 - 08:15)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Panel stěnový komůrkový z PVC, GUTTAGLISS PANEEL

Panel stěnový komůrkový z PVC, GUTTAGLISS PANEEL je vhodný pro zateplené prosklení stěn. Dutinkový panel vzhledem k tomu, že se netříští, je jejo použití bezpečné i tam, kde sklo může působit problémy. Stěnový polykarbonát je velmi odolný proti mechanickému poškození a má vynikající tepelně izolační vlastnosti. Jedná se o optimální řešení všude tam, kde je potřeba vybudovat tepelně izolovanou, průsvitnou vertikální plochu. Tyto stěnové PVC desky  jsou podstatně lehčí než luxfery. Stěnové panely Guttagliss PANEEL mají vysokou světelnou propustnost, avšak jejich matný, lehce strukturovaný povrch zajišťuje uživateli vysoké soukromí v interiéru. Díky nízké hmotnosti se s těmito stěnovými panely velice snadno manipuluje a instalace pomocí Alu profilů je velmi jednoduchá.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej stěnových panelů z PVC je realizován v několika rozměrových variantách. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Panel stěnový komůrkový z PVC, GUTTAGLISS PANEEL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!