www.ferospoj.cz :: Palubka k terasovým podlahám (28.03.2024 - 20:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Palubka k terasovým podlahám

Palubky z WPC jsou součástí komplexních podlahových systémů. Tyto podlahové systémy jsou díky své odolnosti vhodné pro externí použití.

Pro montáž plastových palubek je vhodné použít příchytky (naleznete zde), které slouží k bezpečnému uchycení obkladových desek (cca 8 ks na desku)

Materiál WPC (wood plastic components) je tvořen z 60% dřevitých vláken a 40% tvvoří plast. Díky správným postupům tak vzniká odolný a bezúdržbový materiál.

Desky z materiálu WPC dosahují kvality exotických dřevin za nižší cenu. Navenek tyto palubky vypadají jako dřevěné ale narozdíl od dřevěných desek se tyto nemusejí natírat a není nutná žádná další údržba. Oproti dřevěným palubkám palubky z WPC vynikají také svou stálobarevností a odolností proti vnějším vlivům ( déšt, vlhko, sluneční záření, vítr, mráz atd.) a teplotním výkyvům. 

Desky z WPC v různých barevných provedeních je díky svým vlastnostnem vhodná pro použití ve venkovním prostředí například na fasády domů, zakrytí podhledů, stropů atd.

Životnost obkladů z materiálu WPC je až 20 let. Dřevoplastové obklady nekloužou, nekroutí se ani nepouštějí třísky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Palubka k terasovým podlahám naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!