www.ferospoj.cz :: Otvírač střešního okna automatický ke skleníku VITRUM, LanitPlast (28.03.2024 - 16:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Otvírač střešního okna automatický ke skleníku VITRUM, LanitPlast

Automatický otvírač střešního okna ke skleníku VITRUM LanitPlast je automatický otvírač skleníkových střešních oken. Skládá se z pístu s pákou, který nahrazuje nutnost manuálního otevírání oken. Otvírač funguje na principu tepelné roztažnostii. Se zvyšující se teplotou ve skleníku otevře píst okno pomocí páky. Funguje i v případě, že se teplota sníží - v tom případě okno uzavře. Pomocí automatického otvírače můžete regulovat teplotu ve skleníku.

  • Při vysokých teplotách brání přehřátí skleníku - otevře okno.
  • Při nižších teplotách brání podchlazení skleníku - zavře okno.

Automatický otvírač je vhodný pouze pro skleníky z řady LANITPLAST VITRUM. V zimním období je nutné otvírač demontovat a uchovat v teple. Díky masivnímu ocelovému plechu a jeho kvalitě se otvírač nekroutí ani jinak nedeformuje. Dodáván bez náplně.

Prodej automatických otevíračů střešních oken ke skleníkům VITRUM LanitPlast je realizován po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Otvírač střešního okna automatický ke skleníku VITRUM, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!