www.ferospoj.cz :: Omítkovina silikonová zatíratelná (hlazená), zrno 1,5 mm, Den Braven (28.03.2024 - 16:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Omítkovina silikonová zatíratelná (hlazená), zrno 1,5 mm, Den Braven

Zatíratelná (hlazená) silikonová omítkovina, zrno 1,5 mm, Den Braven, je plně omyvatelná dekorativní omítka rustikálního typu s velikostí zrna 1,5 milimetru. Používá se k finální úpravě fasádních stěrkových hmot při zateplování budov. Silikonovou omítkovinu je možné použivat na omítky, betonové panely, sádrokarton a jiné lehčené stavební materiály. Ošetřený povrch je hydrofobní (odpuzuje vodu), paropropustný, a dlouho si zachovává čistotu. Omítkovina je dlouhodobě stálobarevná, výborně odolává povětrnostním vlivům a mechanickému poškození. Při aplikaci spotřebujete 2,2 až 2,6 kg na m2.

Prodej zatíratelných (hlazených) silikonových omítkovin, zrno 1,5 mm, Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Omítkovina silikonová zatíratelná (hlazená), zrno 1,5 mm, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!