www.ferospoj.cz :: Oko otočné s vidlicí, G403, žárově pozinkované (26.04.2024 - 01:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Oko otočné s vidlicí, G403, žárově pozinkované

Žárově pozinkované otočné oko s vidlicí G403 je ocelové otočné oko. Je vyrobeno z žárově pozinkované oceli C45E. oučástí oka je vidlice v podobě třmenu s kolíkem a závlačkou. Používá se ke spojování lan a řetězů, pro různé lanové systémy a montáže. Využití nalezne na stavbě, v průmyslu, ve výrobních halách, na zahradě apod. Abychom vyhověli vašemu projektu, nabízíme otočná oka s nosností od 200 kg do 2 500 kg.

Prodej žárově pozinkovaných otočných ok s vidlicí G403 je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Oko otočné s vidlicí, G403, žárově pozinkované naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!