www.ferospoj.cz :: Obrubník plastový lemovací, šedý (29.03.2024 - 00:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Obrubník plastový lemovací, šedý

Plastový zahradní obrubník vyrobený z plastu (recyklátu) s extrémně dlouhou životností. Již nemusíte betonovat, když chcete na zahradě vytvořit hezké záhony. 

Plastový lemovací obrubník je určený k oddělení záhonů od travnaté plochy Vaší zahrady. Ocenit můžete hlavně možnost zajet se sekačkou až k lemu záhonového obrubníku a tím trávník dokonale posekat. Díky tomuto již nemusíte ze zahradního domku vytahovat strunovou sekačku k dočištění či dosečení zbylých ploch, jak jste byli zvyklí.

Lemovací obrubník je vybavený čelními zámky pro snažší montáž a demontáž. Zahradní plastový obrubník lze kdykoliv rozebrat a použít znovu na jiném místě Vaší zahrady.
Díky materiálu, ze kterého je vyroben, má lemovací obrubník vynikající odolnost vůči vlhkosti, hnilobě, plísním, houbám, cizopasníkům a běžným chemikáliím.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Obrubník plastový lemovací, šedý naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!