www.ferospoj.cz :: nůžky na plech převodové prodloužené, NEO tools (20.04.2024 - 12:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

nůžky na plech převodové prodloužené, NEO tools

Převodové nůžky na plech prodloužené, od firmy NEO tools. Stříhájí oceli s tloušťkou do 0,6 mm, kalené oceli do 0,3 mm, hliníku do 1 mm, mědi do 1,1 mm a plastů do 5 mm. Tělo tohoto ručního nářadí je vyrobeno z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Zárukou dlouhé životnosti jsou indukčně kalené břity. Konstrukce je navržena tak, aby Vám neklouzala při práci s materiálem. Výrobek díky protiskluzovému obložení rukojetí neklouže z ruky a stabilně sedí v dlani. Oceníte jistě ostré břity kleští, díky kterým se plech lehce a plynule stříhá. Zárukou vysoké kvality a spolehlivosti produktu je certifikát TÜV Rheinland.

Prodej převodových nůžek na plech je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu nůžky na plech převodové prodloužené, NEO tools naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!