www.ferospoj.cz :: Nůžky na keře a trávu akumulátorové ASB 10,8 LI Set, nářadí Bosch (28.03.2024 - 12:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nůžky na keře a trávu akumulátorové ASB 10,8 LI Set, nářadí Bosch

Katalogové číslo: 600856301

Záruka (měsíců): 36

 

 

Bosch rozšiřuje prodej nářadí o akumulátorovou soupravu nůžek na keře a trávu: ASB 10,8 LI Set.


Nová souprava akumulátorových nůžek na keře a na trávu ASB 10,8 V LI od firmy Bosch
skýtá troje ideální zahradní nářadí v jednom. Neboť pokud zkombinujeme akumulátorové nůžky s lištami, které jsou součástí soupravy – s lištou na trávu, lištou na tvarování keřů a lištou na keře a živé ploty – výsledkem jsou různé možnosti použití. Pomocí lišty na trávu o šířce deset centimetrů upraví zahrádkář trávník na okrajích a v rozích. Lišta na tvarování keřů o délce dvanáct centimetrů je ideální pro vytváření perfektních tvarů. S lištou na keře a živé ploty o délce 20 cm lze s náležitou silou stříhat všechny typy živých plotů a keřů.

Kompaktní, ergonomické nářadí s hmotností pouze 900 g umožňuje při veškerých pracích velmi jednoduché vedení jednou rukou. Práci dále usnadňuje malý obvod rukojeti, komfortní měkká gumová tlumicí vložka Softgrip a vyvážená hmotnost. Pro jednoduchou výměnu lišt bez použití nástrojů vyvinula firma Bosch nový systém SDS. Stačí slabé stisknutí a naposledy používaná lišta se uvolní a lze ji vyměnit za jinou. Rovněž díky možné kombinaci nůžek na trávu s teleskopickou násadou z programu příslušenství Bosch se z této soupravy stává univerzálně použitelné zahradní nářadí.

Lithium-iontový akumulátor 10,8 V poskytuje nůžkám na keře a na trávu velkou sílu. I větší živé ploty a keře tak lze pomocí lišt, které jsou přesně řezané laserem, rychle ostříhat do perfektního tvaru. Specialitou nových nůžek na keře Bosch je systém „Anti-Blocking“. Zajišťuje stříhání bez přerušování, i u silnějších větviček. Elektronika nůžek identifikuje, když čepele nemohou větvičky přestříhnout na jedno střihnutí. V takovém případě se směr chodu nože automaticky upraví tak, aby se nůžky nezablokovaly. Díky těmto přednostem jsou nůžky ASB 10,8 V LI nejvýkonnější nůžky na keře na trhu.

 

Dlouhá doba chodu nůžek na keře a na trávu na jedno nabití akumulátoru 10,8 V-LI přibližně 100 minut je obzvláště příjemná u větších keřů. Stav nabití akumulátoru indikuje čtyřstupňová LED. Uživatel tak vždycky ví, jak dlouho může ještě pracovat. Pokud se akumulátor vybije, stačí pouze tři hodiny pro jeho úplné nabití. Již po 1,5 hodině nabíjení je opět k dispozici 50 procent plné kapacity. Dále má akumulátor všechny známé přednosti lithium-iontové technologie Bosch.

 

Další výhody ASB 10,8 LI:

  • Multifunkční zahradní nářadí pro veškeré stříhání okrajů trávníků a keřů

  • Kompaktní zahradní nářadí se systémem „Anti-Blocking“ pro stříhání bez přerušování

  • Výkonné stříhání díky lithium-iontovému akumulátoru 10,8 V s dobou chodu na jedno nabití 100 min

 

Bosch dodává ASB 10,8 V LI v robustním přenosném boxu. Akumulátorové nůžky i tři lišty jsou v něm kompaktně uložené a rovněž chráněné před povětrnostními vlivy.

 

Obsah dodávky:

  • Nůžky ASB 10,8 V LI

  • Čelist nůžek na trávu 8 cm (2 609 003 884)

  • Nůž pro nůžky na keře 12 cm (2 609 003 885)

  • Nůž pro nůžky na keře 20 cm (2 609 003 868)

  • Plastový kufr

  • Nabíječka

  

 

Prodej nářadí Bosch realizujeme formou balíkové zásilky po celé ČR, uvedená cena je včetně PHE.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nůžky na keře a trávu akumulátorové ASB 10,8 LI Set, nářadí Bosch naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!