www.ferospoj.cz :: Nátěr penetrační a spojovací, Den Braven (24.04.2024 - 19:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nátěr penetrační a spojovací, Den Braven

Penetrační a spojovací nátěr Den Braven je penetrační/kotvící nátěr na bázi vodné disperze styrenakrylátového kopoylmeru mísitelný s vodou. Po odpaření vody vznikne souvisle hladký, pružný a lehce lepivý film, který je vodou nerozpustný. Používá se pro zvýšení přilnavosti nových vrstev nebo ke sjednocení savosti podkladů. Je vhodný především na savé a porézní materiály. Je ideální pro použití pod stavební lepidla, samonivelační hmoty a opravné stěrky na beton QUARTZ, tekuté lepenky, cementová lepidla a nátěry. Více technických informací naleznete v dokumentech pod obrázkem produktu.

Prodej penetračních a spojovacích nátěrů Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr. 
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nátěr penetrační a spojovací, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!