www.ferospoj.cz :: Nátěr hydroizolační střešní DenBit S-T4, Den Braven (29.03.2024 - 10:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nátěr hydroizolační střešní DenBit S-T4, Den Braven

Hydroizolační střešní nátěr DenBit S-T4 Den Braven je jednosložkový nátěr na bázi disperze polymerů s obsahem speciálních přísad. Nátěr po vytvrzení vytvoří vodonepropustnou hydroizolační membránu, která je zároveň odolná vůči UV záření. Má vysokou přilnavost k většině stavebních materiálů. Nátěr DenBit S-T4 je trvale elastický a dobře odolává povětrnostním vlivům. Používá se jako hydroizolace střešních krytin (minimální sklon střechy je 3°) nebo jako ochanný povrchový nátěr střešního pláště tvořený stříkanou dvousložkovou PUR pěnou. Nátěř je vhodné použít na beton, asfaltové střešní krytiny s opískovaným povrchem, plechové zoxidované krytiny a eternit.

Prodej hydroizolačních střešních nátěrů DenBit S-T4 Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nátěr hydroizolační střešní DenBit S-T4, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!