www.ferospoj.cz :: Matice válcová s dírami po obvodě a jemným závitem, DIN 1816, bez úpravy (29.03.2024 - 05:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice válcová s dírami po obvodě a jemným závitem, DIN 1816, bez úpravy

Válcová matice s dírami po obvodě s jemným metrickým závitem, DIN 1816 je vyrobena z oceli bez povrchové úpravy. Matice je vhodná pro řadu aplikací. Výhodou použítí matice je snadné rozebírání šroubového spoje bez použití speciálních nástrojů. Matici lze snadno povolit zasunutím předmětu do otvoru na jejím obvodě a následným tlakem, nebo jednodušše manuálně rukou (u utažených šroubových spojů bývá často nemožné).

Prodej ocelových válcových matic, DIN 1816 je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice válcová s dírami po obvodě a jemným závitem, DIN 1816, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!