www.ferospoj.cz :: Matice trapézová, DIN 103, šestihranná, pravý závit, z oceli (19.04.2024 - 10:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice trapézová, DIN 103, šestihranná, pravý závit, z oceli

Šestihranné trapézové matice, DIN 103, ocelové, matice mají pravý (běžný) závit. Výroba trapézových matic probíhá v ČR, jedná se o kvalitní český výrobek. Robusní a vysoké matice s různým stoupáním závitu jsou určeny pro různorodé strojírenské projekty, zámečnické a stavební projekty. Pro použití na zdvihy těžších břemen (zvedáky na auta, hevery a podobně....) doporučujeme zvážit použití bronzových matic, které naleznete zde. Nejpoužívanější rozměry 6HR trapézových matic jsou předvyráběny na sklad, jejich dodání je tak standardně realizováno za 1 - 3 pracovní dny.
Trapézové matice lze vyrobit i v jiných rozměrech než je výše uvedeno, případnou poptávku nám můžete zaslat s využitím formuláře na stránce Kontakt. Matice s trapézovým závitem prodáváme v ucelené rozměrové řadě, konkrétní položky v nabídce (základní technické informace, dostupnosti a aktuální ceny) naleznete výše.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice trapézová, DIN 103, šestihranná, pravý závit, z oceli naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!