www.ferospoj.cz :: Matice trapézová, bronzová, pravý závit (25.04.2024 - 16:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice trapézová, bronzová, pravý závit

Bronzová matice trapézová, kulatá s pravým závitem. Matice s trapézovým závitem je do aplikací použitelná pouze v kombinaci s trapézovou tyčí. Nejčastěji v kombinaci s nerezovou trapézovou tyčí, matice z bronzu má na nerez materiálu lepší kluznost spoje než matice ocelová.
Matice s trapézovým závitem se používají v různých aplikacích (posuny, hevery, zdviháky...). Díky vyššímu (hrubému) stoupání závitu je spoj rychle "rozebíratelný". Prodej bronzových trapézových matic realizujeme zpravidla s předvyráběné zásoby obratem za 1 až 2 pracovní dny, matice jsou odesílány balíkem za minimální náklady na přepravu, při dodávce společně s trapézovou tyčí je matice našroubována na tyč.
Bronzové matice s trapézovým závitem prodáváme v ucelené rozměrové řadě, konkrétní položky v nabídce (základní technické informace, dostupnosti a aktuální ceny) naleznete výše v tabulce variant.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice trapézová, bronzová, pravý závit naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!