www.ferospoj.cz :: Matice šestihranná se závitem UNF, DIN 934UNF, pozinkovaná (28.03.2024 - 12:32)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice šestihranná se závitem UNF, DIN 934UNF, pozinkovaná

Šestihranná matice UNF je galvanicky pozinkovaná ocelová matice vyrobená dle normy DIN 934UNF. Vnitřní závit této spojovací součástky je UNF (unifikovaný palcový závit jemný). Tento závit má stejný profil jako závit metrický (ISO68) s vrcholovým úhlem 60°, avšak průměry a stoupání jsou dány v palcové míře (dle normy ISO725). Matice lze pro jeho vyšší odolnost proti vibracím využít ve speciálních případech, například v automobilovém nebo leteckém průmyslu. Kromě toho se používá například na tenkostěných trubkách, protože hrubý závit by zasahoval příliš hluboko a mohl by snížit mechanickou odolnost trubky.

Prodej pozinkovaných šestihranných matic se závitem UNF je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice šestihranná se závitem UNF, DIN 934UNF, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!