www.ferospoj.cz :: Matice šestihranná přesná, DIN 934, pevnost 8, žárový zinek (TZN) (25.04.2024 - 23:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice šestihranná přesná, DIN 934, pevnost 8, žárový zinek (TZN)

Matice šestihranná přesná, DIN 934, pevnost 8, TZN (žárově pozinkovaná). Matici je možné aplikovat do spoje se šrouby či závitovými tyčemi se standardním metrickým závitem. Žárový zinek zaručuje velmi vysokou odolnost proti korozi, použití žárově zinkovaných matic v projektu bývá standardně předepisováno technologem.

Pozor! Matice na této produktové kartě není vyrobena v provedení "oversize". Matice jsou vhodné ke kombinaci se standardním metrickým závitem. Závit těchto matic je vyroben dle normy s tolerancí závit ISO, na kterou tedy pasují běžné šrouby nebo šrouby žárově zinkované „U" na ISO toleranci závitu (tzn. s označením "U" na hlavě šroubu).

Rozměrové varianty šestihranných matic v pevnosti 8 naleznete společně s dalšími údaji o výrobku v tabulce výše.

Prodej šestihranných matic DIN 934 s povrchovou úpravou žárově zinkováno se snažíme realizovat v ucelené rozměrové řadě. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice šestihranná přesná, DIN 934, pevnost 8, žárový zinek (TZN) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!