www.ferospoj.cz :: Matice samojistná vysoká, DIN 982, jemný závit, pevnost 10, pozinkovaná (29.03.2024 - 14:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice samojistná vysoká, DIN 982, jemný závit, pevnost 10, pozinkovaná

Matice samojistná vysoká s jemným závitem je vyrobena z oceli a povrch je opatřen bílým galvanickým pozinkováním. Tato úprava chrání materiál, součástku, proti korozi. Tato matice disponuje pevností v třídě 10. Platí, že šroub použitý pro spoj s touto maticí musí mít stejnou, nebo vyšší třídu pevnosti. Matice splňující normu DIN 982 / ČSN 021492 / ISO 7040 se využívá pro vysoce namáhané šroubové spoje zatěžované otřesy. Výška matice zajišťuje rozsáhlost spoje a tedy i jeho odolnost. Jemný metrický závit inkorporovaný v matici rovněž napomáhá odolnosti spoje při jeho zatížení. Výhodou jejího použití je zajištění spoje bez jakéhokoli dalšího prvku, jako je například pojistná podložka.

Prodej ocelových samojistných vysokých matic je realizován ucelené rozměrové řadě s různým průměrem a stoupáním závitu. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice samojistná vysoká, DIN 982, jemný závit, pevnost 10, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!