www.ferospoj.cz :: Matice samojistná nízká, DIN 985, pevnost 8, pozinkovaná (29.03.2024 - 07:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice samojistná nízká, DIN 985, pevnost 8, pozinkovaná

Samojistná matice je vyrobená z oceli, dle normy DIN 985 s pevností 8. Povrch je galvanicky pozinkovaný. Tím poskytuje samojistné matici základní ochranu proti korozi ze vzdušné vlhkosti. Využití je stejné jako u klasických šestihranných matic, s tím rozdílem, že spoj namáhaný různými vibracemi apod. není nutné jistit pérovou podložkou. Ta je v případě samojistné matice zastoupena silonovou vložkou.

Prodej samojistných matic je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Samojistné matice můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.

Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených matic Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice samojistná nízká, DIN 985, pevnost 8, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!