www.ferospoj.cz :: Matice nýtovací SSTE, plochá hlava, šestihranné tělo, pozinkovaná (28.03.2024 - 23:20)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice nýtovací SSTE, plochá hlava, šestihranné tělo, pozinkovaná

Matice nýtovací SSTE, plochá hlava, šestihranné tělo je vyrobena z oceli v povrchové úpravě bílý galvanický zinek. Ukotvení nýtovací matice v nosném materiálu se provádí deformací, tedy nýtováním. S pomocí nýtovací matice dosáhnete s velkou pracovní produktivitou neztratného spojení matice a výrobku. Nýtovací matice jsou využívány hlavně v zámečnických projektech, kovovýrobě, při rozvodech vzduchu, v automobilovém průmyslu, gastro výrobě atd.

Prodej nýtovacích matic SSTE s plochou hlavou je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!!!

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice nýtovací SSTE, plochá hlava, šestihranné tělo, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!