www.ferospoj.cz :: Matice nýtovací s malou zápustnou hlavou, šestihranná, uzavřená, pozinkovaná (18.04.2024 - 06:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice nýtovací s malou zápustnou hlavou, šestihranná, uzavřená, pozinkovaná

Matice nýtovací s malou zápustnou hlavou, do poloviny šestihranné, uzavřené, pozinkované, vyrobené z pevné a kvalitní oceli. Nýtovací matice, s metrickým závitem, lze využívat zejména ke spojování tenkostěnných dílů z různých materiálů (plechy, plasty či kompozity). Takto vytvořené spoje jsou velmi pevné a stabilní. Tyto pozinkované matice vám nabízíme v různých variantách průměru závitu od M4 do M8.
Rozměrové varianty nýtovacích matic, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. Na všech sloupcích, které obsahují zelenou šipku, je možné vyfiltrovat patřičný údaj, což značně zpřehledňuje zobrazenou tabulku. Nýtovací matice můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství. Pokud je aktuální dostupnost výše nabízených nýtovacích matic Na dotaz, poptejte nás prosím, obratem Vám poskytneme cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice nýtovací s malou zápustnou hlavou, šestihranná, uzavřená, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!