www.ferospoj.cz :: Lepidlo na polystyrén a asfaltové pásy DenBit STYRO LT, Den Braven (29.03.2024 - 11:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lepidlo na polystyrén a asfaltové pásy DenBit STYRO LT, Den Braven

Lepidlo na polystyrén a asfaltové pásy DenBit STYRO LT Den Braven je modifikovaná bitumen-kaučuková hmota s přídavkem živic a chemických sloučenin. Obsažené příměsi vylepšují přilnavost k polystyrenu, betonovým a bitumenovým podkladům a plechům. Taktéž je možné jej nanášet na mírně vlhké povrchy. DenBit STYRO LT odolává slabým kyselinám i zásadám, je nestékavé a lze ho použít i na svislé stěny. Používá se pro lepení polystyrenových desek, sendičových desek a při provádění hydroizolací podzemních částí staveb. Je bezpečné v kontaktu s polystyrenem, přilne k betonu, bitumenovým podkladům, EPS a XPS izolacím, dřevu, asfaltové lepence a plechům. Spotřebu v závislosti na použití a další technické informace naleznete v dokumentech pod obrázkem produktu.

Prodej lepidel na polystyren a asfaltové pásy DenBit STYRO LT Den Braven je realizován po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lepidlo na polystyrén a asfaltové pásy DenBit STYRO LT, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!