www.ferospoj.cz :: LED bodovka, barva světla teplá bílá, závit GU10, svítivost 500 lumenů (28.03.2024 - 10:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

LED bodovka, barva světla teplá bílá, závit GU10, svítivost 500 lumenů

Velmi výkonná LED bodovkabarva světla teplá bílá, výborný poměr ceny/svítivosti. Ucelený přehled všech námi nabízených LED žárovek najdete v dokumentu ke stažení, který je ve spodní části technického popisu.
Osadíte-li svítidlo LED bodovkou, ušetříte 85% energie. Díky naší ceně na výstupu je návratnost Vaší "investice" velmi rychlá, pokud žárovky použijete ve svítidlech, která v bytě či kanceláři používáte nejčastěji. Barva teplá bílá je pro většinu našich zákazníků nejvíce vhodná do místností typu obývací pokoj, kancelář. Jedná se o žluté světlo, které většina z nás vnímá jako nejpříjemnější.

Ve srovnání s řadou jiných výrobků na českém trhu je námi nabízená bodovka vyráběna nejmodernější technologií. Světelný tok je pro správný výběr úsporné LED žárovky velmi důležitý parametr. Svítivost LED bodovky se udává v lumenech.
Pro lepší srovnání s klasickými žárovkámi Vám doporučujeme tuto srovnávací tabulku (klikněte na tento odkaz). Tato bodovka má svítivost stejnou jako klasická žárovka o výkonu 47 W.

Bodovka se závitem GU10 se nešroubuje. Díky dvěma symetrickým kolíčkům o průměru 5mm se žárovka pouze zasune do svítidla s patřičnou paticí. Některé bodovky mají čipy chráněné krytem, specifkováno u konkrétní varianty.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu LED bodovka, barva světla teplá bílá, závit GU10, svítivost 500 lumenů naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!