www.ferospoj.cz :: Květináč dekorativní Wood (20.04.2024 - 07:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Květináč dekorativní Wood

Dekorativní květináč Wood je ručně vyráběný květináč ze sklolaminátu. Hranatý design a dřevěný dekor zajišťují moderní vzhled zahrady. Květináče lze použít v domácnostech, na zahradách, ale i v hotelech, restauracích, obchodech apod. Vysoce kvalitní sklolaminát je odolný vůči povětrnostním vlivům (slunce, déšť), proto je možné květináče používat i ve venkovním prostředí. Na zimu je nutné květináče přemístit do prostor s teplotou nad 0°C! Při použití v interiérech je třeba květináče umístit na misky, jelikož obsahují otvory na odtok vody. Dekorativní květináče nabízíme ve třech tvarech - cube, tube a box.

Prodej dekorativních květináčů Wood je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Květináč dekorativní Wood naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!