www.ferospoj.cz :: Kuželová pánev pro kulové podložky, tvar G, DIN 6319G, bez úpravy (19.04.2024 - 08:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kuželová pánev pro kulové podložky, tvar G, DIN 6319G, bez úpravy

Kuželové pánve pro kulové podložky, tvar G. Pánve pro kloubové podložky jsou vyrobeny z ocele dle normy DIN 6319G. Kuželové pánve bez povrchové úpravy jsou vhodné pro použití do interiéru, kde nebudou vystaveny vlivu počasí. Pánve bez povrchové úpravy jsou vhodné také pro následné zinkovaní celého výrobku nebo jinou povrchovou úpravu.
Kuželové pánve ve spojení s kulovou podložkou tvoří pevně spojenou součást, jejich montáž je rychlá a efektivní, která umožňuje rozsah naklonění 4°. Tyto pánve vám nabízíme ve variantách vnitřního průměru závitu od 12 mm do 35 mm.

Prodej kuželových podložek pro kloubové podložky tvaru G je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru či jiného parametru. Pánve pro kloubové podložky můžete nakoupit po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených kuželových pánví Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kuželová pánev pro kulové podložky, tvar G, DIN 6319G, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!