www.ferospoj.cz :: Kufr na nářadí Standard, Knipex (29.03.2024 - 13:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kufr na nářadí Standard, Knipex

Velký kufr na nářadí STANDARD vyrobený z termoplastického průmyslového kopolymeru (ABS), který je odolný vůči mechnickému poškození, v černé barvě. Obvod kufru je posílen dvojitým hliníkovým rámem. Panty kufru jsou rastrové a slouží také jako držák otevřeného víka. Stabilní a ergonomické držadlo umožňuje pohodlné přenášení kufru i po delší dobu. Zavírání kufru je vyřešeno dvěma uzamykatelnýmí sklápecími zámky, které zabraňují nechtěnému otevření kufru například při přenášení nebo cestování.
Ve víku kufru je odjímatelná deska s patnácti kapsami ze spodní strany a šesti velkými kapsami zhora desky. Za deskou se vytváří upnutá přihrátka (šířka cca 400 mm). Dno ve tvaru vaničky o výšce 58 mm je rozdělné pružnými vložkami a krycí deskou, na které je šest velkých kaps na nářadí a nástroje. Odjímatelné desky v kufru na nářadí jsou vyrobeny z lehké polypropylenové desky s využitím recyklovaného materiálu (CON-Pearl). Velké kufry na nářadí Knipex jsou vhodné na uložení ručního nářadí pro řemeslníky, domácí i firemní dílnu atd.

Prodej kufrů na nářadí Knipex je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kufr na nářadí Standard, Knipex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!