www.ferospoj.cz :: Kotva svorníková FBN II, výrobce Fischer (19.04.2024 - 11:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kotva svorníková FBN II, výrobce Fischer

Svorníková kotva do betonu FBN II je vyrobená z oceli s třídou pevnosti 5.8. od výrobce Fischer. Svorníková kotva je vhodná pro montáž průvlečnou nebo předsazenou. Při dotahování šestihranné matice se kuželový svorník vtahuje do rozpěrného pásku a ukotví se rozepnutím proti stěně vrtaného otvoru. Svorníková kotva FBN II s galvanickým pozinkováním poskytuje nejvyšší nosnost v nepopraskaném betonu. Zvýšená hloubka ukotvení zkracuje časový interval vrtání - tím se šetří čas a snižuje se počet styků s výstuží. Dlouhý závit umožňuje distanční montáže a variabilní užitné délky. Průměr 8 až 16 i pro zvýšené hloubky ukotvení, např. při malých zatíženích styku s výztuží. Vyražení v hlavici k jednoznačnému označení hloubky usazení umožňuje dodatečnou kontrolu montáže. Kotvy do betonu značky Fischer patří mezi nejkvalitnější na českém trhu a zejména firmy ocení plnou certifikaci ETA

svorníková kotva FBN II.

 

vhodná k upevnění prvků: ▪ ocelové konstrukce ▪ zábradlí ▪ konzole ▪ žebříky ▪ kabelové trasy ▪ stroje ▪ schodiště ▪ brány a vrata ▪ fasády ▪ prvky oken ▪ dřevěné konstrukce 

 

 .

Prodej svorníkové kotvy do betonu je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Svorníkové kotvy můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízené kotvy Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kotva svorníková FBN II, výrobce Fischer naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!