www.ferospoj.cz :: Kotva plášťová do betonu se šroubem FSA-S, výrobce Fischer (28.03.2024 - 16:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kotva plášťová do betonu se šroubem FSA-S, výrobce Fischer

Plášťová kotva do betonu se šroubem FSA-S je vyrobená z oceli od výrobce Fischer. Tato lehká plášťová kotva pro průvlečnou montáž s třídou pevnosti oceli 5.8. je vhodná pro upevnění lehkých ocelových konstrukcí, mříží, madel, zábradlí, konzolí, žebříků, strojů, vrat. Při dotažení šestihranné matice nebo šroubu je kuželovitý svorník vtažen do rozpěrného pláště a rozepře jej proti stěnám vyvrtané díry. Diky půlměsícovým výsekům se připevňovaný díl pevně zapře do betonu.

Prodej plášťové kotvy do betonu je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Plášťovou kotvu můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízené kotvy. Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

Montážní návod a další důležité informace naleznete v dokumentech ke stažení.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kotva plášťová do betonu se šroubem FSA-S, výrobce Fischer naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!