www.ferospoj.cz :: Kolečko zahradní Maxi (28.03.2024 - 16:09)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kolečko zahradní Maxi

Zahradní kolečko Maxi je kolečko s plastovou nebo plechovkou korbou a nafukovacími koly pro různé zahradní nebo stavební práce. Velká nafukovací kola umožňují překonat i větší terénní nerovnosti. Díky unikátní konstrukci s nízkým těžištěm je zajištěna snadná manipulace s kolečkem i při velkém zatížení. Zahradní kolečko je dostupné ve dvou variantách:

  • plastová korba - objem 114 litrů, nosnost 150 kg, hmotnost 20 kg;
  • plechová korba - objem 65 litrů, nosnost 130 kg, hmotnost 13 kg.

Prodej zahradních koleček je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kolečko zahradní Maxi naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!