www.ferospoj.cz :: Kluzák plstěný samolepicí čtvercový, v různých rozměrech (28.03.2024 - 17:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kluzák plstěný samolepicí čtvercový, v různých rozměrech

Kluzák plstěný samolepicí čtvercový, v různých rozměrech je nábytkový kluzák. Je vyroben z plsti v bílé nebo hnědé barvě. Díky samolepicí vrstvě je montáž kluzáku jednoduchá a bez poškození povrchu. Pomocí kluzáku se sníží šance poškození podlah při manipulaci s nábytkem a usnadníte jeho případný přesun v místnosti. Čtvercový kluzák o tloušťce 3 mm nabízíme po jednotlivých kusech nebo v cenově východnějším balení po 10 a 20 kusech.

Prodej samolepicích čtvercových plstěných kluzáků v různých rozměrech je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kluzák plstěný samolepicí čtvercový, v různých rozměrech naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!