www.ferospoj.cz :: Kloub ocelový, typ AS DIN 71802, pozinkovaný (28.03.2024 - 20:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kloub ocelový, typ AS DIN 71802, pozinkovaný

Ocelový kloub typu AS, DIN 71802, určený pro napojení různých mechanických součástí. Často využívaný ve strojírenství a v automobilovém průmyslu. V systému zajišťuje možnost kyvného a zároveň přímočarého pohybu táhla. Klouby jsou vyrobeny z vysokozátěžové oceli a povrch je upraven bílým galvanickým zinkem. Typ AS = vnitřní závit je umístěn na nepohyblivé části kloubu - kloubové hlavě. Kloub splňuje technickou normu DIN 71802.
Prodej ocelových kloubů DIN 71802 je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.  Ocelové klouby typu AS můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kloub ocelový, typ AS DIN 71802, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!