www.ferospoj.cz :: Klips pro skleněné police Pelican (28.03.2024 - 12:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Klips pro skleněné police Pelican

Klips pro skleněné police Pelican je vhodný pro dřevěné i skleněné police z naší nabídky. Klips Pelican a mnoho dalších podobných klipsů naleznete v naší kategorii Držáky police.

Držák na police s názvem Pelican plní i funkci dekorativní a navíc si také můžete sami zvolit, zda použijete polici dřevěnou nebo skleněnou o síle materiálu od 5 do 18 mm. Držák polic Pelican  Vám nabízíme v několika barevných variantách, jakými jsou např. nikl a chrom.

Pokud si stále nejste jisti jakou polici zvolíte pro tento typ klipsu, můžete nahlédnout do naší kategorie POLICE , kde si jistě vyberete. Stačí kliknout ZDE.

Prodej držáků skleněných polic je realizován v ucelené rozměrové řadě. Aktuální cenu a dostupnost naleznete výše. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!!!

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Klips pro skleněné police Pelican naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!