www.ferospoj.cz :: Klíč klešťový Knipex (25.04.2024 - 17:15)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Klíč klešťový Knipex

Klešťový klíč jsou kleště vyrobené z vysoce odolné chrom-vanadiové oceli od výrobce Knipex. Povrch kleští je černě fosfátován atramentolem, což společně s CrV ocelí zajišťuje výrobku velmi vysokou životnost i při použití v exteriéru. Tzv. bitzky jsou samosvorné na trubkách a maticích, mají leštěnou hlavu a speciálně kalené zuby s tvrdostí cca 61 HRC. Práci se sikovkami zpříjemňuje devět aretačních nastavení čelisti, protiskluzové ergonomicky tvarované rukojeti či integrované pojistné oko pro připevnění pojistky proti upadnutí. Bezpečnost při práci zajistí také ochrana proti sevření, která zabraňuje zranění skřípnutím.

Prodej klešťových klíčů Knipex je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Klíč klešťový Knipex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!