www.ferospoj.cz :: Kleště odizolovací, Knipex (23.04.2024 - 18:06)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kleště odizolovací, Knipex

Odizolovací kleště jsou ocelové kleště s noži ze speciálně kalené oceli od výrobce Knipex. Přesné odizolovací kleště s tvarovými noži pro přesné odstranění izolačních materiálu na kabelech. Kleště jsou vhodné pro ostraňování i obtížně odstranitelných izolačních materiálů. Kleště Knipex mají dva páry nožů z nichž jeden drží kabel a druhý zbývající izolaci. Tvarové nože jsou vyměnitelné podle přesného průřezu příslušených kabelů. Díky nastavitelnému délkovému dorazu je možné nastavit stejnou délku odizolovaného materiálu při sériové výrobě. Dva páry nožů, které se pohybují směrem od sebe přesně a čistě odizolují vodič a poté se automaticky rozevřou zpět do začáteční polohy. 

Prodej odizolovacích kleští Knipex je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kleště odizolovací, Knipex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!