www.ferospoj.cz :: Kladka jeřábová s hákem (29.03.2024 - 03:28)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kladka jeřábová s hákem

Jeřábová kladka s hákem je kladka určená pro textilní nebo ocelová lana. Bočnice kladky jsou vyrobeny z lakovaného plechu. Hák a samotná rolna jsou vyrobeny ze zušlechtěné (legované) oceli. Díky použitým materiálům a jejich kvalitě je kladka určená spíše do těžkých provozů. Pro snadnější manipulaci s lanem jsou bočnice odklápěcí. Využití nalezne při manupulaci s materiálem při montážích a při zvedání těžších břemen ve skladu, dílně, garáži, výrobní hale apod. Kladka je bez ložiska. Jeřábové kladky nabízíme s různými parametry:

  • pro lano 12 až 14 mm s nosností 1 000 kg (1 t);
  • pro lano 16 až 18 mm s nosností 2 000 kg (2 t) a
  • pro lano 20 až 22 mm s nosností 3 000 kg (3 t).

Prodej jeřábových kladek s háky je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kladka jeřábová s hákem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!