www.ferospoj.cz :: Jímka svodová, GEIGER (28.03.2024 - 14:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Jímka svodová, GEIGER

Jímka svodová GEIGER slouží jako integrované zařízení pro zajištění jímání a odtok vody z okapového systému, Přepážka, kterou je lapač vybaven vytváří sifon, který zabraňuje návratu nepříjemných pachů z kanalizace. Odtok svodové jímky je v průměru 100 mm a je osazen redukcí na 110 mm. Svodová jímka je vyrobena z termoplastických pryskyřic, která zajištuje tvarovou stálost a chemickou odolnost.

Prodej geigerů je realizován v ucelené rozměrové řadě. Aktuální cenu a dostupnost naleznete výše. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!!!

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Jímka svodová, GEIGER naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!