www.ferospoj.cz :: Izolace kročejová pružná polyetylénová pěna 3mm (29.03.2024 - 10:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Izolace kročejová pružná polyetylénová pěna 3mm

Pružná kročejová polyetylénová izolace, pěna 3mm jepolyethylenový (PE) pás. Mirelon se používá jako podkladní vrstva pod plovoucí podlahy či parkety ke zmírnění kročejového hluku. Dále slouží k oddělení podlah od podkladní betonové desky jako těsnění dilatace. Pružnou polyetylenovou izolaci lze však použít i jako výplňový materiál při balení zásilek zabraňující poškození obsahu. Izolace je vyrobena z 3 mm tlusté PE pěny.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej pružné kročejové polyethylénové izolace, pěna 3 mm je realizován v rolích. 
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Izolace kročejová pružná polyetylénová pěna 3mm naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!