www.ferospoj.cz :: Hydroizolace hloubková Krystalizol, Den Braven (19.04.2024 - 01:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hydroizolace hloubková Krystalizol, Den Braven

Hloubková hydroizolace KRYSTALIZOL Den Braven je cementová krystalizační hydroizolace. Používá se pro zamezení průniku vody do betonu a jiných kapilárních konstrukcí, které jsou vystaveny stálému působení tlaku vody. Působí dvojím způsobem:

  1. Kapilárně - pronikne hluboko do struktury betonu, kde vykrastalizuje a beton utěsní zevnitř.
  2. Bariérově - na povrchu vytvoří pevnou vodotěsnou vrstvu.

Princip fungování: Po rozmíchání s vodou a aplikaci dochází ke katalytické reakci, při které vznikají krystalické formace prorůstající do pórů, kapilár a trhlin betonu. Tím dochází ke zvýšení nepropustnosti betonu, který pak odolává nejen vodě, ale také kyselinám a různým ropným produktům. Zároveň hydroizolace zabraňuje korozi betonu. K docílení ještě větší vodotěsnosti dojde k vytvoření pevné vrstvy na povrchu betonu - beton je ošetřen zevnitř i zvenčí, ale zůstává paropropustný.

Na hydroizolaci KRYSTALIZOL lze nanášet libovolné nátěry a omítky, přičemž samotná hydroizolace je odolná vůči mechanickému poškození a UV záření. Používá se při hydroizolačních nátěrech porézních materiálů v interiérech i exteriérech, v mokrých a vlhkých prostorech (koupelny, prádelny, lázně, sklepy,...), v podzemních konstrukcích, nádržích apod.

Prodej hloubkové hydroizolace KRYSTALIZOL Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hydroizolace hloubková Krystalizol, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!