www.ferospoj.cz :: Hranol plastový, hnědá barva (29.03.2024 - 08:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hranol plastový, hnědá barva

Plastové hranoly, hnědá barva. Hranoly z materiálu Traplast nemusíte brousit ani natírat, v několika výše uvedených rozměrech Vám poslouží jako materiál pro Vaše zahradní projekty. Ať již půjde o stavbu kompostové truhly, bednění pro dětské hřiště a pískovišťě či části zahradního nábytku. Použít je můžete i při stavbě psích kotců, jako rošty pro terasy či při stavbě pochozí plochy okolo bazénů.
Základní vlastnosti materiálu Vám zaručí budoucí bezúdržbovost v rámci všech výše uvedených projektů. Vyhnete se každoročnímu přebrušování a natírání, které je nezbytné u dřevěných výrobků. Montáž ve vlhkém prostředí je také vhodná s ohledem na nenasákavost plastových výrobků. Barevná stálost je daná probarvením materiálu přímo ve hmotě. Při vlastní montáži oceníte také možnost hranoly snadno a rychle opracovat (zkrátit, zavrubovat apod.).

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hranol plastový, hnědá barva naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!