www.ferospoj.cz :: Hmoždinka univerzální uzlovací se skobou v bílé barvě UX WH W, výrobce Fischer (29.03.2024 - 00:47)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hmoždinka univerzální uzlovací se skobou v bílé barvě UX WH W, výrobce Fischer

Univerzální uzlovací hmoždinka UX je vyrobená se skobou v bílé barvě. V pevném materiálu se rozepře a v dutině zauzluje. Tato hmoždinka vhodná do mnoha různých materiálů, např. jako hmoždinka do sádrokartonu, hmoždinka do dutých cihel, pro běžné zatížení do materiálů Ytong apod. Optimální vedení vrutu zaručují šikmá žebra a protočení hmoždinky v díře zamezují pilovité zuby. Díky svému límečku hmoždinka nezapadne hlouběji do vyvrtané díry.

Montážní návod a další důležité informace naleznete v dokumentech ke stažení!

Prodej univerzální uzlovací hmoždinky je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Uzlovací hmoždinky můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených hmoždinek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hmoždinka univerzální uzlovací se skobou v bílé barvě UX WH W, výrobce Fischer naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!