www.ferospoj.cz :: Hmoždinka čtyřhranná stavební (28.03.2024 - 15:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hmoždinka čtyřhranná stavební

Stavební čtyřhranná hmoždinka  pro různé průměry vrutů. Stavební hmoždinka se  díky čtyřhranu na konci těla neprotáčí a pomocí rozevíratelnosti hmoždinky ve dvou rovinách je touto čtyřhrannou hmoždinkou zajištěna velmi dobrá únosnost. Hmoždinky jsou nejvíce vhodné k upevnění nekonstrukčních prvků a předmětů do měkkých i dutých stavebních prvků, jako jsou plynosilikáty, siporexové bloky, zdivo se silnou vrstvou omítky a podobně. Pro spojení se nejčastěji používá klasický vtut, či vrut se šestihrannou hlavou, který musí být osazen na plnou délku hmoždinky s přídavkem na sílu upevňovaného předmětu, aby byla docílena požadovaná únosnost hmoždinky. Stavební hmoždinku nedoporučujeme používat pro montáž zateplovacích systémů. Otvory ve zdi se vrtají na průměr hmoždinky.

Prodej čtyřhranné stavební hmoždinky je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Stavební hmoždinky můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených hmoždinek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hmoždinka čtyřhranná stavební naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!