www.ferospoj.cz :: Hák otočný typ 322A, komaxitovaný (24.04.2024 - 05:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hák otočný typ 322A, komaxitovaný

Hák otočný typ 322A je vyroben ze zušlechtěné oceli značky C45E s povrchovou úpravou KOMAXIT v červené barvě. Používá se ve spojení s lanem nebo řetězem ke zvedání či spouštění břemen. Osové ložisko umožňuje otáčení pod zátěží, což je velkým přínosem. Komaxitovaný hák lze zajistit pozinkovanou pojistkou, díky tomu ho můžete jednoduše nainstalovat na řetěz a zaroveň tím předejít vyháknutí zvedaného břemena při manupulaci. Háky s okem slouží jako spojovací komponenty pro stavební a lesnický průmysl.

Prodej kamaxitovaných otočných háků s pojistkou je realizován v několika rozměrových variantách a o různé nosnosti od 750 do 7 000 kg. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hák otočný typ 322A, komaxitovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!